Steun ons

Om de herinnering aan de weggevoerde Joodse plaatsgenoten levend te houden zullen er 36 stenen worden gelegd. U begrijpt dat dat kosten met zich meebrengt. Een Struikelsteen kost € 150,- . Voor dit bedrag kunt u een Struikelsteen sponsoren. Ook kleinere bedragen zijn van harte welkom. Zowel personen als groepen kunnen één of meer stenen, of een deel van een steen, bekostigen.
We willen ook voorlichting geven over de omstandigheden waaronder de Joden zijn afgevoerd. Dit willen we realiseren in samenwerking met het onderwijs, zowel primair – als het voortgezet onderwijs.

U kunt het leggen van de stenen ter nagedachtenis aan de vermoorde Joden financieel steunen door een Struikelsteen, of een deel ervan, te sponsoren door een (vrijwillige) bijdrage* te schenken.

Mogen we op uw steun rekenen? Wij zouden er blij mee zijn.

Uw bijdrage kunt u storten op de speciaal hiervoor geopende bankrekening:

Iban: NL31RABO0337884641 t.n.v. Stichting Struikelstenen Aa en Hunze.

Bic: RABONL2U

ANBI-instelling

Uw donatie* is aftrekbaar van de belasting. Stichting Struikelstenen Aa en Hunze is door de Belastingdienst per 17 januari 2019 aangemerkt als een ANBI-instelling. Klik op onderstaande ANBI afbeelding voor meer informatie hierover.

Anbi-instelling

*  Bij een donatie wordt uw naam hier op de website gepubliceerd, tenzij u ons kenbaar maakt dat u daartegen bezwaar heeft.         

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven